Leerkrachtondersteuner

Functieomschrijving

De missie van Auris 

Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.

Auris Professor Groenschool

De Auris Prof. Groenschool is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal en horen. Problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. Leerlingen met een intensief onderwijsarrangement van Auris zijn welkom op onze school. Ook hun ouders zijn welkom. Voor meer informatie over de school kun je hier kijken.

Wat ga je doen

Als Leraarondersteuner ben je de steun en toeverlaat van de leraar. Jij bent verantwoordelijk voor specifieke ondersteuning aan de leerlingen van de school. Dit doe je zowel op individueel niveau, als in kleine groepjes, maar soms ook met de hele groep. Je gaat gericht aan de slag met de (leer)uitdagingen van de leerlingen. Jij bent het extra paar ogen en handen die deze leerlingen nodig hebben.


Hoewel de leerkracht de eindverantwoordelijkheid heeft, heb jij wel degelijk ook veel verantwoordelijkheid in het onderwijsproces. Je maakt bijvoorbeeld eigen lesvoorbereidingen, je denkt mee en geeft (ongevraagd) advies over actieplannen voor leerlingen of je assisteert bij het vormgeven van ontwikkelingsperspectieven.


Dit hoef je uiteraard niet alleen te doen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor je klaar om jou te ondersteunen en te adviseren. Samen met dit team werken jullie aan de gezamenlijke doelstelling: Het beste onderwijs aanbieden voor elke leerling!


Wij zijn op zoek naar een Leerkrachtondersteuner voor 2 dagen per week. Maandag en dinsdag hebben de voorkeur. Het om een tijdelijke vacature tot aan de zomervakantie. Zet jij je straks in voor onze leerlingen? 

Functievereisten

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten professionals zich in voor het gemeenschappelijke doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professionele doorgaand in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • een interessante en boeiende doelgroep
 • een enthousiast multidisciplinair team met een open, collegiale sfeer
 • een uitdagende en afwisselende baan voor 16 uur per week
 • specialistische kennis en de bereidheid die kennis te delen
 • scholing m.b.t. de doelgroep
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 7 OOP, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 2.949,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • tijdelijke aanstelling tot aan de zomervakantie van 2021-2022
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP


Wie ben jij

Jij bent initiatiefrijk, enthousiast en werkt goed samen. Daarnaast neem jij mee; 

 • minimaal een afgeronde opleiding lerarenondersteuner
 • didactische en pedagogische vaardigheden
 • ervaring met het ondersteunen van lessen aan SO cluster 2 leerlingen
 • goede samenwerkingsvaardigheden binnen een multidisciplinair team
 • de gave om zelfstandig, onder supervisie onderwijs te verzorgen aan een groep
 • bij indiensttreding een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt via onderstaande knop solliciteren tot en met 29 januari. Wij plannen de gesprekken zo snel mogelijk na de sluitingsdatum. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michelle Smits, Teamleider Auris prof. Groenschool, via m.smits@auris.nl, en/of via telefoonnummer (033) 479 44 88.