Leerkracht speciaal onderwijs cluster 2 (fulltime en parttime)

Functieomschrijving

De missie van Auris 

Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.

Waar ga je werken

Auris de Kring is een school voor leerlingen van 4 tot 12 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen met een TOS of die slechthorend zijn. Zij hebben problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. Daarnaast zijn er leerlingen die een auditieve problematiek hebben. Voor meer informatie zie onze website


Wat ga je doen

Je geeft onderwijs aan leerlingen met een TOS, soms in combinatie met een andere stoornis of onderwijsbehoefte. Je werkt opbrengstgericht en doelgericht om optimaal te voldoen aan de onderwijsbehoefte van de leerling.


Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor je klaar, bestaande uit onder andere de logopedist en de onderwijsassistent.


Wij zijn op zoek naar leerkrachten voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 die ons team komen versterken voor in totaal 1,6 fte. Fulltime of parttime, het kan dus allebei. Iedere werktijdfactor en de werkdagen zijn bespreekbaar.

Wij hebben een leerkracht nodig voor groep 3 en een leerkracht voor groep 6, maar ook andere groepen zijn bespreekbaar.

Kom jij ons team versterken?


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent. Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast, leerlinggericht en multidisciplinair team
 • een school met plezierige, deskundige collega’s, gericht op samenwerking
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • de mogelijkheid om je te ontwikkelen in het onderwijs in cluster 2
 • salaris conform CAO PO, schaal LC, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.087,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • Direct een vaste aanstelling als we meteen een goede match hebben tijdens jouw sollicitatiegesprek

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent de leraar die graag een stapje extra doet voor leerlingen die het nodig hebben. De woorden geduldig, didactisch en betrokken omschrijven jou. Daarnaast ben jij / heb jij;

 • een afgeronde PABO-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een master EN
 • affiniteit en bij voorkeur kennis van en ervaring met onze doelgroep
 • iemand die reflectief, zelfstandig, communicatief vaardig en flexibel is
 • iemand die goed kan samenwerken
 • iemand die structuur en voorspelbaarheid kan bieden aan leerlingen
 • bij indiensttreding een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Ben je enthousiast? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats na 15 augustus 2022. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Tonny Keijers, corporate recruiter a.i., via t.keijers@auris.nl en 06 246 77 328. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je vanaf 15 augustus 2022 contact opnemen met Minke Passchier-Houwers, Teamleider Auris de Kring, via m.passchier@auris.nl of 06 43 202 862.