Leerkracht midden- of bovenbouw

Functieomschrijving

Waar ga je werken

De Auris Hildernisseschool is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal. Problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. De school is een professionele leeromgeving. Talenten van leerlingen en professionals worden zoveel mogelijk benut. We leren van en met elkaar! Wij zijn een Excellente School op ouderbetrokkenheid. We gebruiken de methode De Vreedzame School voor de sociaal emotionele ontwikkeling. De 21e eeuwse vaardigheden zijn in ons onderwijsaanbod geïntegreerd. Kijk voor meer informatie op onze website. De leerkracht, logopedist en onderwijsassistent werken samen in de groep om het onderwijs vorm te geven. 

Wat ga je doen

Vind jij het leuk om je in te zetten voor leerlingen die dat nodig hebben? Dan zit je bij de Auris Hildernisseschool op je plek. Die plek willen wij voor iedereen zo fijn mogelijk houden voor onze leerlingen, maar zeker ook voor onze (nieuwe) collega's. Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor de midden- of bovenbouw. Wij denken graag met je mee welke groep het beste bij je past. Midden- of bovenbouw? 3, 4 of 5 dagen werken? Daar gaan we graag met jou het gesprek over aan. 


De leerlingen waar je voor werkt hebben een Taalontwikkelingsstoornis (TOS). Dit vraagt een andere manier van lesgeven c.q. behandelen en communiceren. Als je al ervaring met deze doelgroep hebt, is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. We nemen je graag mee in onze kennis over onze doelgroep.


Dit doe je uiteraard niet alleen. Je werkt in een multidisciplinair team, onder andere bestaande uit onderwijsassistenten, logopedisten en andere specialisten. Je staat niet alleen voor de klas! Je komt terecht in een warme omgeving, waar er oog is voor het kind, collega's, en voor jou. Een hecht team, fijne omgeving en een mooie uitdaging.


Twijfel je nog steeds? Dit is wat de medewerkers antwoorden als ze gevraagd wordt waarom zij op de Hildernisseschool werken:

- Een behulpzaam team waar we veel voor elkaar over hebben

- Veel betrokkenheid bij elkaar en bij de leerling

- De betrokkenheid van ouders in "de gouden driehoek"

- 1 + 1 = 3 (over de samenwerking van de leerkracht en onderwijsassistent)
- De mogelijkheden die je aangeboden krijgt om je door te ontwikkelen en je horizon te verbreden.

Daardoor wordt het nooit saai

- Cluster 2 is zo uitdagend vanwege de taalontwikkeling die het kind ontwikkelt, het vieren van elke sprong

- De leerlingen zijn onbevangen en open, hebben een soort kwetsbaarheid

Kunnen onze leerlingen straks op jou rekenen?  Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!


Wij bieden jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

  • een dankbare en uitdagende baan voor 3-5 dagen per week
  • kleine groepen leerlingen met bijzondere hulpvragen
  • een hecht team met een hart voor de leerling
  • Een salaris binnen de CAO-PO, schaal en trede is afhankelijk van opleiding en ervaring
  • een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling

Functievereisten

Wie ben jij
Jij bent iemand die zich graag inzet voor leerlingen die het hard nodig hebben. Jij herkent je in de woorden: Bevlogen, volhardend, geduldig, lerend en collegiaal. Daarnaast neem je mee:

  • een pabo diploma
  • affiniteit met leerlingen met een TOS
  • een open en communicatieve houding
  • ervaring binnen het (speciaal) onderwijs is mooi meegenomen
  • vaardigheden om goed samen te werken in een multidisciplinair team


Solliciteren

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij nodigen jou van harte uit om te solliciteren. Tot en met vrijdag 20 mei kun je reageren door onderstaande knop te gebruiken. De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 25 mei. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Marion Amoureus via m.amoureus@auris.nl en vanaf 9 mei op mobiel nummer 06 25229560. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Tonny Keijers, corporate recruiter a.i. via t.keijers@auris.nl.