Leerkracht (groep 1/2 )

Functieomschrijving

Waar ga je werken
Auris Fortaal is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Wij verzorgen onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), kinderen met een auditieve problematiek en kinderen met een stoornis in het autisme spectrum (ASS). Kijk voor meer informatie over onze school op onze website. 
Per 1 oktober a.s. zijn we op zoek naar een


Leerkracht

(0,8-1 fte)

Wat ga je doen

Dit is geen gewone baan. Dit is topsport! Binnen Fortaal zijn wij op zoek naar een leerkracht die graag het verschil maakt voor onze doelgroep. Je geeft les aan de groep 1/2. De kinderen waar je voor werkt hebben een Taalontwikkelingsstoornis (TOS).  Ervaring met deze doelgroep en Nederlands met Gebaren (NmG) is daarom mooi meegenomen. 


Jij staat er uiteraard niet alleen voor. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor je klaar om jou te ondersteunen bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Samen met dit team zet jij alles in het werk om een zo goed mogelijk leerklimaat te creëren voor elke leerling. 


De leerkracht die wij zoeken is leergierig en houdt van een uitdaging. Kom jij ons team versterken? 

Functievereisten

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast, leerlinggericht en multidisciplinair team
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega’s, gericht op samenwerking
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • salaris conform CAO PO, schaal LC, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.087,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • Een aanstelling tot augustus 2023, met uitzicht op een vaste aanstelling


Wie ben jij

Jij bent een leerkracht die graag een stapje extra doet voor leerlingen die het nodig hebben. De woorden geduldig, didactisch en betrokken omschrijven jou. Daarnaast neem jij mee;

 • een afgeronde PABO-opleiding 
 • ervaring met het lesgeven in de onderbouw 
 • affiniteit met onze doelgroep en kennis van NmG is een pré 
 • Goede samenwerkingsvaardigheden om in het multidisciplinaire team te functioneren. 
 • iemand die bij voorkeur heeft gewerkt met ‘Met Woorden in de Weer’.
 • bij indiensttreding een Verklaring omtrent het Gedrag (VoG)


Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kan reageren tot 21 augustus a.s. De gesprekken zullen plaatsvinden in de eerste weken na de zomervakantie. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij teamleider Corine van Diepen , via c.vandiepen@auris.nl.