Klinisch Linguïst

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Binnen de peuter behandelgroepen van Auris Zorg regio Midden (Utrecht, Leidsche Rijn, Woerden, Houten) wordt zorg geboden aan kinderen van één tot vijf jaar met een ernstige taalontwikkelingsstoornis (TOS) of een auditieve beperking (D/SH) en wordt er doelgericht gewerkt aan het verkleinen van de achterstand op spraaktaalgebied. Auris Zorg regio Midden is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Kijk voor meer informatie op onze website. 


Waar ga je werken

Binnen de peuter behandelgroepen van Auris Zorg regio Midden (Utrecht, Leidsche Rijn, Woerden, Houten) wordt zorg geboden aan kinderen van één tot vijf jaar met een ernstige taalontwikkelingsstoornis (TOS) of een auditieve beperking (D/SH) en wordt er doelgericht gewerkt aan het verkleinen van de achterstand op spraaktaalgebied. Auris Zorg regio Midden is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Kijk voor meer informatie op onze website.


Wat ga je doen

Wil jij ervoor zorgen dat cliënten met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) een passend (behandel)advies ontvangen? Kun jij denken vanuit de behoefte van de cliënt en voel jij je als een vis in het water in het adviseren en ondersteunen van logopedisten in complexe casuïstiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De Klinisch Linguïst verricht op verzoek van de behandelcoördinatoren en logopedisten klinisch linguïstisch onderzoek bij kinderen in de leeftijd van 1-5 jaar. Jij maakt de analyses, doet de verslaglegging en stelt behandeladviezen op die je bespreekt met de logopedist en / of behandelcoördinator. Je helpt het multidisciplinaire team op weg om de hulpvraag van de cliënt zo goed mogelijk te beantwoorden. Vanuit jouw expertise lever je een bijdrage aan de organisatie en de professionalisering van logopedisten binnen de behandelgroepen van regio Midden.


Wij zijn vanaf 1 juli (of mogelijk eerder) op zoek naar een gemotiveerde collega. Je werkt 24 uur per week afwisselend vanuit één van de Auris locaties in de regio. Kom jij ons team versterken?

Functievereisten

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou:

 • een unieke kans om bredere ervaring op te doen binnen je vakgebied
 • een professionele en dynamische werkomgeving
 • samenwerking in enthousiaste, deskundige en betrokken teams
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, inschaling FWG 3.0 schaal 60, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een tijdelijk dienstverband vooralsnog voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • pensioenfonds Zorg en Welzijn


Wie ben jij

Jij zet je graag in voor de (taal)ontwikkeling van jongere kinderen. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde universitaire opleiding Taalwetenschap met specialisatie in de klinische linguïstiek of vergelijkbaar (op Masterniveau)
 • flexibiliteit m.b.t. het werken op de verschillende locaties van Zorg in regio Midden
 • minimaal 3 jaar werkervaring met klinisch linguïstisch onderzoek bij kinderen in het kader van verlengde, verdiepende en differentiaal diagnostiek , waaronder het uitvoeren van spontane-taalanalyses
 • goede communicatieve en contactuele vaardigheden en in staat om zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband te werken
 • (bij voorkeur) bezit van rijbewijs B en auto
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Wij zijn ook benieuwd naar jou! Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Dit kan tot en met 12 mei 2021. Voor vragen over de vacature of de procedure kun je terecht bij Daniëlla Konopasek, Teamleider Zorg regio Midden, via d.konopasek@auris.nl of via 06 34 12 98 20.