Klinisch Fysicus Audioloog

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze Klinisch Fysicus Audioloog die écht een bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van audiologische zorg in Rotterdam-Rijnmond en daarmee aan de hele keten van Auris: diagnostiek, behandeling en revalidatie? Auris biedt je deze kans!


Waar ga je werken

Het Audiologisch Centrum (AC) voor gehoor, spraak en taal is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep. De professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. De kernactiviteiten zijn voorlichting, preventie, diagnostiek, begeleiding, behandeling en scholing. Auris bestaat uit scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs, audiologische centra, aanmeldpunten, ambulante dienstverlening, zorggroepen, gezinsbegeleiding en een centraal bureau. De kernwaarden van Auris zijn: de cliënt staat centraal, verbinden en resultaat.

Het AC onderzoekt, adviseert en begeleidt kinderen en volwassenen met auditieve en/of communicatieve beperkingen. Het AC werkt op drie locaties: Rotterdam, Bergen op Zoom en Goes. Een multidisciplinair team, bestaande uit professionals werkend in de disciplines audiologie, logopedie, psychologie en maatschappelijk werk, buigt zich over de vraag van de cliënt en komt met een advies voor begeleiding, behandeling of doorverwijzing. Voor meer informatie over het audiologisch centrum kun je hier kijken


Wat ga je doen

Je bent onderdeel van een team Klinisch Fysicus Audiologen. De hoofdbehandelaren zijn gezamenlijk inhoudelijk verantwoordelijk voor de audiologische zorg in ons nieuwe state of the art audiologisch centrum. Dagelijks dragen zij bij aan de doorontwikkeling van het centrum. Er wordt intensief samengewerkt met het Gehoor-, Spraak- en Taalcentrum van het Erasmus MC onder andere door een gezamenlijk audiologen overleg en CI-team.

Jij bent eindverantwoordelijke voor de gehele audiologische zorg binnen het audiologisch centrum. Jij voert zelfstandig onderzoeken uit, kunt deze interpreteren en stelt een audiologische diagnose. Indien nodig schrijf jij hulpmiddelen voor en geef jij in multidisciplinair verband adviezen voor een mogelijke vervolgbehandeling. Alles om de cliënt optimaal te ondersteunen. Ook blijf jij vanuit jouw vakgebied op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de audiologie. Je signaleert, initieert en implementeert deze verbeteringen en/of ontwikkelingen, zodat je altijd de beste ondersteuning kunt bieden.  Een verantwoordelijke, maar zeer dankbare baan!

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.


Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

  • een ambitieuze werkplek waar écht ruimte is voor innovatie en ontwikkeling
  • een werkomgeving met plezierige deskundige collega’s gericht op samenwerking
  • professionele verantwoordelijkheid binnen de kaders die Auris biedt
  • arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg
  • inschaling in FWG 3.0, schaal 70
  • pensioenregeling van Zorg en Welzijn

Vereisten

Wie ben jij

De woorden communicatief en contactueel omschrijven jou. Jij kan zowel zelfstandig als in een multidisciplinair teamverband werken. Daarnaast neem jij mee:

  • een bij NVKF geregistreerd klinisch fysicus audioloog met een afgeronde (of bijna afgeronde) academische opleiding tot klinisch fysicus audioloog
  • goede communicatieve en contactuele vaardigheden
  • actieve bijdrage leveren tot nog betere klantgerichte dienstverlening bv. in de vorm van een avondspreekuur
  • in staat zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband te werken


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen.

Tot donderdag 5 november kan je reageren. De gesprekken vinden plaats op maandag 9 november.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Willian Heesters, Regiodirecteur via email w.heesters@auris.nl en/of telefoonnummer 06-30 83 93 16.


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden daardoor plaats, indien mogelijk, op locatie anders via Skype/ videobellen.