Kinderoefentherapeut (zwangerschapsvervanging)

Functieomschrijving

De missie van Auris
Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.


Auris Zorg 

Op de behandelgroepen van Auris Zorg regio West wordt multidisciplinaire behandeling geboden aan kinderen van twee tot vijf jaar met een ernstige TOS en kinderen met een auditieve beperking. Auris Zorg regio West is per 24 januari (of zo snel als mogelijk daarna) tot en met eind september 2022 op zoek naar een enthousiaste, flexibele en deskundige Kinderoefentherapeut Voor 20 uur per week. De Werkdagen zijn in ieder geval de dinsdag. Overige dagen zijn samen te bepalen


Wat ga je doen

De werkzaamheden zijn verdeeld over een locatie in Rotterdam (twee behandelgroepen voor kinderen met een auditieve beperking) en een locatie in Gouda (twee behandelgroepen voor kinderen met een vermoeden van een taalontwikkelingsstoornis).


Als kinderoefentherapeut heb je een signalerende en adviserende rol. Tevens onderzoek en behandel je kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Je brengt de motorische ontwikkeling in kaart en bepaalt samen met de ouders en het team of verdere behandeling zinvol is. Je verzorgt het groepsbewegen, de individuele behandelingen, de rapportages en je neemt deel aan het interdisciplinaire overleg met de behandelcoördinator, de pedagogisch behandelaars, de logopediste en de ambulant behandelaar.


Wat bieden wij jou
Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • Een uitdagende functie in een deskundig multidisciplinair team
 • Een baan waarin je werkt met een interessante en boeiende doelgroep
 • Een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega’s, gericht op samenwerking
 • Aansluiting bij het pensioenfonds ABP
 • Een tijdelijke aanstelling tot en met eind september 2022
 • Salaris conform de CAO GZ, FWG 55, maximaal €4.082,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Uiteraard afhankelijk van werkervaring en opleiding.

Functievereisten

Wie ben jij

Jij krijgt energie van kinderen vooruit helpen. De woorden samenwerken, actief en initiatiefrijk passen bij jou. Daarnaast neem jij mee;

 • Een afgeronde opleiding Fysiotherapie/Oefentherapie Cesar/Mensendieck of gelijkwaardig
 • Een afgeronde post HBO opleiding tot kinderoefentherapeut/kinderfysiotherapeut
 • Registratie tot kinderoefentherapeut/kinderfysiotherapeut
 • Iemand die zelfstandig en in multidisciplinair teamverband kan functioneren
 • Actieve en initiatiefrijke persoonlijkheid
 • Bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • In bezit zijn van auto en bereidheid om eventueel op 1 dag tussen Gouda en Rotterdam te reizen.


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Tot en met 3 december kun je reageren. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Lisette van Osch, via email: l.v.osch@auris.nl. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met Mariëlle van Koningsbrugge, teamleider Auris Zorg regio West, via e-mail: m.vankoningsbrugge@auris.nl of telefoon: 06-49767537