Kinderoefentherapeut

Functieomschrijving

Auris Zorg biedt zorg en ondersteuning voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en kinderen die doof of slechthorend zijn. Je komt te werken in regio Noordwest op de Naschoolse behandelgroepen STAP (Prof. V. Gilseschool) in Haarlem. Kijk voor meer informatie over de behandelgroepen op onze website. Vanwege een nieuw op te starten STAP groep zijn wij op zoek naar


Kinderoefentherapeut (4,5 uur per week)

Werkdag: dinsdag en/of donderdag


Naschoolse behandelgroepen STAP

In de naschoolse behandelgroepen van Auris Zorg wordt in de middag zorg geboden aan kinderen in de leeftijd van 6-10 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of een auditieve beperking.

De behandeling vindt plaats in multidisciplinair verband en is gericht op de communicatieve en sociaal-emotionele ontwikkeling. De samenwerking met de ouders/verzorgers van de kinderen neemt hierbij een belangrijke plaats in. STAP is gehuisvest in de Professor van Gilseschool in Haarlem.


Wat ga je doen
Auris is altijd in beweging. Beweeg jij met ons mee? In deze rol ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de motorische ontwikkeling van de kinderen op de behandelgroep.


De kinderen waarmee je werkt zijn kinderen in de basisschoolleeftijd. Jij onderzoekt, behandelt en bepaalt samen met de ouders en jouw team wat er op motorisch gebied nodig is. Daarnaast verzorg jij het groepsbewegen, werk je individueel met kinderen, stel je behandeldoelen op en rapporteer je jouw bevindingen. Dit alles is gericht op het vergroten van de communicatieve mogelijkheden en het versterken van de sociaal emotionele ontwikkeling.


Om jouw werk goed uit te kunnen voeren, werk je in een multidisciplinair team. Deze bestaat uit twee pedagogisch behandelaars, een (groeps)logopedist, een ambulant behandelaar en een behandelcoördinator. Met dit team zit jij regelmatig om tafel om (complexe) casuïstiek te bespreken en advies te geven vanuit jouw expertise. Zorg jij ervoor dat de motorische ontwikkeling van deze kinderen niet stil komt te staan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Functievereisten

Wat bieden wij jou
Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Deze vacature biedt jou:

  • een uitdagende functie in een deskundig multidisciplinair team
  • een afwisselende functie voor 4,5 uur per week
  • een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega’s, gericht op samenwerking.
  • een salaris conform de CAO GZ, (FWG 55), max. € 4.304,- precieze inschaling is afhankelijk van ervaring en opleiding


Wie ben jij

Jij krijgt energie van kinderen vooruit helpen. De woorden samenwerken, actief en initiatiefrijk passen bij jou. Daarnaast neem jij mee;

  • een afgeronde opleiding Oefentherapie Cesar/ Mensendieck /Fysiotherapie of gelijkwaardig
  • een afgeronde post HBO opleiding tot kinderoefentherapeut/kinderfysiotherapeut
  • registratie tot kinderoefentherapeut/kinderfysiotherapeut
  • een collegiale, maar zeker ook zelfstandige werkhouding
  • sportief en creatief
  • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. De gesprekken worden doorlopend gevoerd.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, dan kan je contact opnemen met Laura Godri, Teamleider Auris Zorg Regio Noordwest, via de mail l.godri@auris.nl of telefonisch 06 - 81 41 57 48.