Kinderoefentherapeut (0,25 wtf)

Functieomschrijving

Waar ga je werken
Je komt terecht bij Auris Zorg, Regio Midden (Houten, Utrecht Overvecht, -Hooggraven en -Leidsche Rijn en Woerden). Hier wordt multidisciplinaire behandeling geboden aan kinderen van twee tot vijf jaar met een ernstige TOS en kinderen met een auditieve beperking. Mocht je hier meer over willen weten kun je een kijkje nemen op onze website.


Wat ga je doen
Auris is altijd in beweging. Beweeg jij met ons mee? In deze rol ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de motorische ontwikkeling van de kinderen op de behandelgroep in de regio Midden. 


De kinderen waarvoor je werkt zijn tussen de 1,5 en 5 jaar oud. Jij onderzoekt, behandelt en bepaalt samen met de ouders en jouw team of verdere behandeling zinvol en nodig is. Daarnaast verzorg jij het groepsbewegen, individuele behandeling, stel je behandeldoelen op en rapporteer je jouw bevindingen.


Om jouw werk goed uit te kunnen voeren, werk je in een multidisciplinair team. Deze bestaat uit pedagogisch behandelaars, een logopedist, een ambulant behandelaar en een behandelcoördinator. Met dit team zit jij regelmatig om tafel om (complexe) casuïstiek te bespreken en advies te geven vanuit jouw expertise. Zorg jij ervoor dat de motorische ontwikkeling van deze kinderen niet stil komt te staan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Functievereisten

Wat bieden wij jou
Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • Een uitdagende functie in een deskundig multidisciplinair team
 • Een afwisselende baan voor 9 uur per week vanaf 1 september 2021 (werkdagen zijn in overleg) 
 • Een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega’s, gericht op samenwerking.
 • Aansluiting bij het pensioenfonds ABP
 • Een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform de CAO GZ, FWG 55, maximaal €4.082,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Uiteraard afhankelijk van werkervaring en opleiding.


Wie ben jij

Jij krijgt energie van kinderen vooruit helpen. De woorden samenwerken, actief en initiatiefrijk passen bij jou. Daarnaast neem jij mee;

 • Een afgeronde opleiding Fysiotherapie/Oefentherapie Cesar/Mensendieck of gelijkwaardig
 • Een afgeronde post HBO opleiding tot kinderoefentherapeut/kinderfysiotherapeut
 • Registratie tot kinderoefentherapeut/kinderfysiotherapeut
 • Een collegiale, maar zeker ook zelfstandige werkhouding
 • Bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Je kunt reageren tot en met 17 juni 2021. De gesprekken worden gepland in de week van 21 juni.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Monique van der Heijde, Teamleider Zorg regio Midden, via m.vd.heijde@auris.nl. 


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. 


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE: In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden indien mogelijk plaats op locatie. Mocht dit niet mogelijk zijn, vinden de gesprekken plaats via Zoom.