Kinderfysiotherapeut

Functieomschrijving

Wil jij werken op verschillende multidisciplinaire behandelgroepen voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar met een (vermoeden van) een taalontwikkelingsstoornis? Zorg jij ervoor dat de motorische ontwikkeling van deze kinderen niet stil komt te staan? 


Auris Zorg regio West is in het kader van zwangerschapsvervanging per 15 augustus (of zo snel als mogelijk daarna) tot 1 januari 2023 op zoek naar een enthousiaste, flexibele en deskundige 


Kinderfysiotherapeut 

Voor 20 uur per week

Werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdagochtend

De werkzaamheden zijn verdeeld over een locatie in Rotterdam en een locatie in Dordrecht.

Waar ga je werken  

Op de behandelgroepen van Auris Zorg regio West wordt multidisciplinaire behandeling geboden aan kinderen van twee tot vijf jaar met een ernstige TOS en kinderen met een auditieve beperking. Kijk op http://www.auris.nl/Voor-wie/0-4-jaar/behandelgroepen voor meer informatie over Auris Zorg en de behandelgroepen. 


Wat ga je doen

Als kinderoefentherapeut heb je een signalerende en adviserende rol. Tevens onderzoek en behandel je kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Je brengt de motorische ontwikkeling in kaart en bepaalt samen met de ouders en het team of verdere behandeling zinvol is. Je verzorgt het groepsbewegen, de individuele behandelingen, de rapportages en je neemt deel aan het interdisciplinaire overleg met de behandelcoördinator, de pedagogisch behandelaars, de logopedist en de ambulant behandelaar.

Wat bieden wij jou
Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • Een afwisselende functie in een deskundig multidisciplinair team
 • Een baan waarin je werkt met een interessante en boeiende doelgroep
 • Een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega’s, gericht op samenwerking
 • Een tijdelijke aanstelling van 15 augustus tot 1 januari 2023 
 • Salaris conform de CAO GZ, FWG 55, maximaal € 4.304,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Uiteraard afhankelijk van werkervaring en opleiding.
 • Aansluiting bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn

Functievereisten

Wie ben jij

Jij krijgt energie van kinderen vooruit helpen. De woorden samenwerken, actief en initiatiefrijk passen bij jou. Daarnaast neem jij mee;

 • Een afgeronde opleiding Fysiotherapie / Oefentherapie Cesar / Mensendieck of gelijkwaardig
 • Een afgeronde post HBO opleiding en registratie tot kinderoefentherapeut / kinderfysiotherapeut 
 • Iemand die zelfstandig en in multidisciplinair teamverband kan functioneren
 • Een actieve en initiatiefrijke persoonlijkheid
 • Bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • In bezit van auto en bereidheid om op 1 dag tussen Rotterdam en Dordrecht te reizen


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. We plannen doorlopend gesprekken met geschikte kandidaten. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marco Wouters, teamleider Auris Zorg regio West, via e-mail: m.wouters@auris.nl of telefoon: 06-38213129.