HR Business Partner

Functieomschrijving

Hou jij wel van een uitdaging, pak jij graag HR projecten op en voer jij het liefst je werk uit in de volle breedte van HR? Heb jij ruime ervaring als sparringspartner op directie niveau en het ondersteunen en coachen van leidinggevenden? Zie jij een ambulante rol wel zitten waarbij je je regelmatig op de verschillende locaties van Auris bevindt? Ter uitbreiding van ons HR team zijn we op zoek naar een ervaren


HR Business Partner (0,8 – 1 fte)

Regio Noord- Holland


Wat ga je doen

Als HR Business Partner werk je in de volle breedte van HR en maak je deel uit van het team voor HR gerelateerde projecten en actuele uitdagingen. Je bent een stevige sparringpartner voor jouw directie in de regio Noord-West (van Haarlem tot aan Leiden tot aan Alphen aan de Rijn) en verantwoordelijk voor de HR business in jouw werkgebied waaronder de strategische personeelsplanning. Hierbij zorg je voor verbinding en afstemming binnen het gehele HR team. Je ondersteunt en coacht de verschillende teamleiders in de teamontwikkeling en uitvoering van het HR beleid. Aan de hand van data analyseer je ontwikkelingen in je regio en de organisatie en doe je signaleringen die je gebruikt voor nieuwe inzichten en verbeteringen op HR gebied.

Het is een functie waarbij elke dag anders is, en met jouw talent en ervaring weet je je te bewegen tussen de waan van de dag en de langere termijn. Het is een rol met veel vrijheid en ruimte om samen met het HR-team jouw bijdrage te leveren op het HR domein. Dit doe je op een positieve, transparante en open wijze met proactieve oplossingen die praktisch en uitvoerbaar zijn. Als jij denkt dat jij het in je hebt om Auris vooruit te helpen op het gebied van HR beleid, ben je van harte welkom!


Wat bieden wij

Kennis en ontwikkeling staan bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • een lerende en ambitieuze organisatie met voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
 • een bevlogen team, bestaande uit HR-Business Partners, HR-Specialisten en HR-Servicemedewerkers. Deze vallen allemaal onder het hoofd HR.
 • een aanstelling voor 32 – 40 uur per week voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • een salaris en arbeidsvoorwaardenpakket conform cao PO schaal 11 OOP, maximaal € 5.329,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek.
 • 53,5 dagen vakantieverlof per jaar bij een fulltime dienstverband en een eindejaarsuitkering van 8.3%
 • de mogelijkheid om vanuit huis, op kantoor en ambulant te werken

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een daadkrachtige, gedreven en resultaatgerichte HR Business Partner, die begrijpt wat er leeft in de organisatie. Je bent ondernemend en overtuigend en je weet de juiste snaar te raken. Door een goede mix van pragmatisme en conceptueel denkvermogen, kun je behendig schakelen en lever jij toegevoegde waarde aan onze organisatie en het HR team. Je bent een zelfstandige, communicatief vaardige energieke persoonlijkheid die beschikt over humor en relativeringsvermogen. Jij herkent jezelf in de competenties, slagvaardig, zorgvuldig en samen.

Daarnaast neem jij mee:

 • een hbo/wo werk- en denkniveau
 • minimaal 5 jaar ervaring in een rol als HR Business Partner op tactisch en strategisch niveau
 • actuele kennis van wet- en regelgeving en personeel en bij voorkeur ook van de Cao PO en Cao Gehandicaptenzorg
 • bereidheid om (dagelijks) te reizen binnen jouw regio
 • een open en collegiale persoonlijkheid. Je staat open voor feedback en durft dit ook te geven
 • sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit. Je weet hoe de lijnen lopen en kunt je hierin goed bewegen


Waar ga je werken

Auris is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Auris bestaat uit 18 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs, ambulante diensten, audiologische centra en zorglocaties. Auris zorgt voor passend onderwijs en begeleidt professionals door bijvoorbeeld scholing en advies. Daarnaast voert Auris praktijkgericht, wetenschappelijk onderzoek uit. In de regio’s Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Midden-Nederland zorgen bijna 2.000 mensen dat onze cliënten zo veel mogelijk zelfstandig hun leven leiden en optimaal kunnen deelnemen aan de maatschappij. Lees meer op: www.auris.nl

In deze functie werk je ambulant binnen jouw regio (Noord-West) of vanuit thuis. Op donderdag werk je op ons prachtige kantoor in Rotterdam (Ammanplein) samen met je collega’s binnen het domein HR. Op deze locatie zijn, naast de Raad van Bestuur, ook een audiologisch centrum en de Auris Ondersteunende Diensten (AOD) gevestigd. De AOD bestaat uit vier domeinen: HR, Bedrijfsvoering, Beleid, Onderzoek en Kwaliteit (BOK) en ICT.


Solliciteren
Ben je enthousiast? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt via onderstaande knop solliciteren. We plannen doorlopend gesprekken met geschikte kandidaten. Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Mariëtte Spee, HR Business Partner, via m.spee@auris.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Kelly Bruns, corporate recruiter, via k.bruns@auris.nl of 06 34128870. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.