Facilitair Medewerker

Functieomschrijving

Jij zorgt ervoor dat alles op facilitair gebied op rolletjes loopt bij Auris Rotsoord. Je houdt je bezig met taken in de keuken, schoonmaak en houdt natuurlijk ook van een gezellig praatje op zijn tijd met je collega's of de leerlingen. Voor deze school zijn wij op zoek naar een


Facilitair medewerker

16 uur per week (4 dagen)

Utrecht


Kom jij ons team versterken?


Wat ga je doen

Als facilitair medewerker ga 4 ochtenden per week aan de slag op onze school Auris Rotsoord in Utrecht. Je houdt je bezig met lichte keukenwerkzaamheden, onder andere het zetten van koffie en thee, het vullen, schoonmaken en onderhouden van de koffieapparaten, was vouwen en opruimen en andere schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast ben je ook altijd in voor een gezellig praatje met je collega's of de leerlingen. 


Waar ga je werken

Auris Rotsoord is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan slechthorende leerlingen en leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Wij bieden een duidelijke structuur, rust en een pedagogisch klimaat waarin leerlingen zich veilig voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wij willen onze leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op een zelfstandige plek in de maatschappij. Kijk op onze website voor meer informatie over onze school en onze werkwijze.

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega’s kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Verder kun je bij Auris rekenen op:

  • een leuke en afwisselende werkomgeving
  • samenwerking in een enthousiast en betrokken team in een open, collegiale sfeer
  • een zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheden
  • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 4 afhankelijk van opleiding en ervaring max. € 2.692,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
  • Werkdagen van 4 uur per dag, 09.00 uur tot 13.00 uur, 4 dagen per week

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden communicatief, flexibel en zelfstandig omschrijven jou. Daarnaast neem jij mee: 

  • een afgeronde opleiding op minimaal MBO 3 niveau
  • een EHBO-diploma of een certificaat BHV of de bereidheid deze te behalen
  • een flexibele, klant- en servicegerichte instelling. Jij houdt van een opgeruimde, nette locatie
  • adequate en pedagogische manier van met calamiteiten omgaan
  • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 9 juni 2023 kun je reageren. Wij plannen de gesprekken zo snel mogelijk na de sluitingsdatum. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, kun je contact opnemen met Teamleider Jolijn Kamphuis via j.kamphuis@auris.nl.