Docent VSO/ LO

Functieomschrijving

Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van het perfecte leerklimaat van iedere leerling. Jij werkt binnen de school als leerkracht binnen onze leerroutes arbeid en vervolgonderwijs De leerlingen die jij lesgeeft hebben een Taalontwikkelingsstoornis (TOS). Het is dus belangrijk dat jij hier goed mee om weet te gaan. Affiniteit met pubers, taal en communicatie is daarom hard nodig.


Daarnaast ben jij van alle markten thuis. In deze rol geef je namelijk zowel theoretische vakken als Nederlands en rekenen, maar ook praktijkvakken zoals welzijn of dienstverlening. Jij bent in staat om in al jouw lessen de ontwikkeling van de leerling centraal te laten staan.


Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor jou klaar om jou te ondersteunen bij jouw werkzaamheden. Het is dus belangrijk dat jij hiervan de meerwaarde inziet en goed kunt samenwerken met de verschillende expertises binnen de school.


Wij zijn op zoek naar een Docent voor 3 dagen per week. Daarnaast is er een mogelijkheid om voor 5-12 lesuren per week de lessen lichamelijke opvoeding te verzorgen. Het is ook mogelijk op alleen op de LO lesuren te solliciteren. Kom jij ons team versterken?


Waar ga je werken

Het Auris College Rotterdam is een school voor leerlingen van 12 tot 20 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen met een Taalontwikkelingsstoornis en leerlingen die doof of slechthorend zijn. Wij bereiden leerlingen voor op dagbesteding, werk of vervolgonderwijs in de bovenbouw vmbo. Wij stemmen het lesaanbod af op de behoefte en mogelijkheden van de leerling. Leerlingen volgen onderwijs in de praktijkroute of in het vmbo. Je kunt hier meer informatie vinden over onze school en

over Auris.

Wat bieden wij jou

Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient uiteraard ook waardering. Daarom biedt Auris;

 • een plek in een enthousiast, betrokken team dat de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behalen;
 • ruimte voor professionele ontwikkeling;
 • een werkplek om mee te bouwen aan optimaal onderwijs;
 • geweldige leerlingen met uitdagende vraagstellingen
 • een salaris conform de CAO PO, schaal L11, maximaal €4.434,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek
 • een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een Leraar die energie haalt uit nét dat stapje extra zetten voor jouw leerlingen. Daarnaast neem jij mee:

 • een pabo diploma, eventueel aangevuld met een 1e graads bevoegdheid voor bewegingsonderwijs
 • de bereidheid tot bijscholing m.b.t. kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en leerlingen die doof of slechthorend zijn via de Auris Academie;
 • affiniteit met pubers, taal en communicatie
 • ervaring en affiniteit met het lesgeven binnen het vmbo of het speciaal onderwijs
 • een communicatieve, reflectieve en zelfstandige (werk)houding
 • collegiale vaardigheden om professioneel te werken in een multidisciplinair team;
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Dit kan doorlopend. De gesprekken vinden kort na de sluitingsdatum plaats. Heb je vragen over de vacature? Die kun je stellen aan Anne Stijn van Nes of aan Sandra den Besten, Teamleiders Auris College Rotterdam. Je kunt mailen naar a.v.nes@auris.nl, of bellen naar 010 4552318.