Docent Nederlandse Gebarentaal (NGT)

Functieomschrijving

Waar ga je werken

In de behandelgroepen van Auris Zorg wordt zorg geboden aan dove en slechthorende kinderen. Ook wordt er zorg geboden aan kinderen met een ernstige taalontwikkelingsstoornis (TOS) met soms bijkomende problematiek. Er wordt doelgericht gewerkt aan het verkleinen van de achterstand op gebied van spraak en taal. Het cliëntsysteem wordt nadrukkelijk betrokken in de behandeling. Kijk voor meer informatie op onze website.


Wat ga je doen

Jij zorgt ervoor dat onze cliënten zich (beter) kunnen uiten! Als docent Nederlandse Gebarentaal (NGT) verzorg je het NGT-aanbod en de NGT-activiteiten op de tweetalige Auris behandelgroep voor peuters in Goes, hierbij werk je nauw samen met ouders en het netwerk van het kind.

Daarnaast ben je vanuit jouw expertise ook betrokken bij het interdisciplinaire overleg met de behandelcoördinator, de pedagogisch begeleiders, de logopedist en de kinderoefentherapeut. Samen met dit team zet jij je elke werkdag in voor de ontwikkeling van deze kinderen.

Je werkt met dove en slechthorende kinderen in de leeftijd van 1 t/m 5 jaar. Het is daarom belangrijk dat jij goed aansluit op hun belevingswereld en goed om kunt gaan met deze doelgroep. Daarnaast zoeken wij iemand die zelfstandig kan werken, maar ook graag de samenwerking binnen het team opzoekt.

Momenteel zijn wij op zoek naar een 


docent NGT 

(min. 12 uur per week)

Goes


Kom jij ons team versterken? De werkdagen zijn bij voorkeur maandag en/of donderdag. Evt. uitbreiding in uren in overleg.  Kandidaten die doof of slechthorend zijn, worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent. Daarnaast biedt Auris jou;

 • een aantrekkelijke functie in een deskundig multidisciplinair team
 • een boeiende doelgroep
 • een zelfstandige en afwisselende baan
 • een open werkcultuur met deskundige collega’s
 • de mogelijkheid inhoudelijk mee te werken aan de ontwikkeling van het aanbod de behandelgroep
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, FWG 50, maximaal €3.894,- bruto per maand op fulltime basis, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
 • aansluiting bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een tijdelijk dienstverband van min. 12 uur per week voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op verlengingFunctievereisten


Wie ben jij

Jij bent een enthousiaste en didactisch sterke NGT docent die zich graag inzet voor een jonge doelgroep. Daarnaast neem jij mee;

 • een afgeronde bachelor opleiding Leraar Nederlandse Gebarentaal of bijna afgestudeerd
 • beheersing van de Nederlandse Gebarentaal als moedertaal of NGT op B2 of C niveau
 • ervaring en affiniteit met de doelgroep jonge kinderen
 • de competenties om inhoudelijk collega’s te kunnen ondersteunen op het gebied van gebaarvaardigheid
 • de gave om speels, planmatig en doelgericht te kunnen werken
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. We plannen doorlopend gesprekken met geschikte kandidaten. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij Renate van den Berg, Teamleider Auris Zorg Regio Zuid, via e-mailadres r.vandenberg@auris.nl.