Conciërge

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris Prof. van Gilseschool is een openbare school voor leerlingen van 4 tot 12 jaar en onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Wij verzorgen onderwijs aan kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en kinderen met een auditieve problematiek. Kijk op de website voor meer informatie over onze school en onze werkwijze.


Wat ga je doen

"Ik doe hier bijna alles.". Dit kun je als conciërge bij Auris wel zeggen! Als Conciërge ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de school. Hier komt behoorlijk wat bij kijken.


Jouw dag begint al vroeg. Om 07:15 uur word jij verwacht, start jij de dag en hoef jij jezelf niet te vervelen. Jij kunt bijvoorbeeld zelfstandig kleine reparaties en klussen uitvoeren. Hierbij kun je denken aan (klein) schilderwerk, onderhoudsklussen en reparaties. Bij grote reparaties zorg jij dat de juiste bedrijven worden ingeschakeld. Je onderhoudt het contact met het schoonmaakbedrijf en controleert regelmatig de kwaliteit van de schoonmaak.


Je werkt tussen de kinderen. Daarom is het belangrijk dat je goed kunt omgaan met kinderen tussen de 4 en 12 jaar en kunt aansluiten op hun belevingswereld. Een behulpzaam karakter, geduld en pedagogische vaardigheden zijn daarom erg belangrijk in dit werk.


Je hebt een vriendelijke uitstraling en bent in staat om kinderen een vertrouwd en veilig gevoel te geven binnen de school. Jij bent hét visitekaartje van de school voor leraren, leerlingen, bezoekers, ouders en leveranciers. Jij doet hier inderdaad bijna alles!


Wij zoeken vanaf 1 augustus een conciërge voor 32 uur per week. Op alle lesdagen open je de school in Haarlem om 7.15; dit is dan ook je vaste locatie. Op onze locaties in Heemskerk en Hoofddorp ben je ook inzetbaar om ondersteuning te geven.

Functievereisten

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een leuke en afwisselende werkomgeving
 • samenwerking in een enthousiast en betrokken team in een open, collegiale sfeer
 • een zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheden
 • tijdelijke aanstelling voor 32 uur per week, met een mogelijkheid tot een vaste aanstelling
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, 5 afhankelijk van opleiding en ervaring max. €2.557.- bruto per maand bij een fulltime aanstelling


Wie ben jij

De woorden gastheer, communicatief, flexibel en zelfstandig omschrijven jou. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde opleiding op minimaal MBO 3 niveau
 • een EHBO-diploma of een certificaat BHV of de bereidheid deze te behalen
 • technische kennis en vaardigheid, zodat je kleine problemen zelfstandig kunt oplossen
 • goede computervaardigheden
 • overzicht: planning en organisatie zijn voor jou geen probleem
 • een flexibele, klant- en servicegerichte instelling. Jij houdt van een opgeruimde, nette school
 • bereidheid om in de avonduren te werken, bijvoorbeeld voor een ouderavond of afscheidsavond.
 • Bereidheid in de vakanties bereikbaar te zijn, indien de werkzaamheden hierom vragen
 • adequate en pedagogische manier van met calamiteiten omgaan
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 9 mei kun je reageren. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, dan kan je contact opnemen met de Schoolleider Frank Beentjes, via f.beentjes@auris.nl