Bestuursassistent

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Binnen Auris leveren ongeveer 1800 medewerkers speciaal onderwijs, zorg en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking. De kernactiviteiten zijn voorlichting, preventie, diagnostiek, begeleiding, behandeling en scholing. Auris bestaat uit scholen voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs, audiologische centra, aanmeldpunten, ambulante dienstverlening, behandelgroepen en ambulante behandeling en heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam (Auris Ondersteunende Diensten (AOD) en bestuur). Onze kernwaarden zijn: samen, zorgvuldig en slagvaardig. Kijk voor meer informatie op onze website. 


Wat ga je doen

Gestructureerd werken, organisatorisch vermogen, oog voor detail en teamontwikkeling in een ondersteunende rol. Als bestuursassistent bij Auris vind je dit allemaal terug. Steek jij graag de handen uit de mouwen in een gemotiveerd team? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Jij kunt als geen ander bepalen wat het belang en de urgentie van een vraagstuk is en wat prioriteit heeft. Samen met de twee andere bestuursassistenten zorg jij voor een vlekkeloos verloop van vergaderingen, bijeenkomsten, afspraken en ondersteunende werkzaamheden. Je bent een belangrijk eerste aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en je stelt goed prioriteiten betreffende de afhandeling van verzoeken.


Jij zorgt ervoor dat vergaderingen tot in de puntjes zijn voorbereid en notuleren heb je in de vingers. Ook bewaak jij de voortgang van uitstaande acties en besluiten/adviezen. Je houdt de vinger aan de pols bij diverse trajecten. Net als (complex) agendabeheer. Het werktempo ligt hoog. Dat vraagt om overzicht, prioritering en rust. Samen met de collega bestuursassistenten ben je een team, vervang je elkaar en vul je elkaar ook feilloos aan.


De aansturing verloopt via de bestuurssecretaris. Auris is volop in ontwikkeling en daardoor dit team ook. Jij draagt ook actief bij aan de teamontwikkeling, zodat jullie optimale ondersteuning kunnen bieden aan de Raad van Bestuur en de Bestuurssecretaris.


Wij zijn op zoek naar een bestuursassistent die ons team komt versterken voor 32-40 uur per week. Kom jij ons team versterken?Functievereisten

Wat bieden wij jou

 • een afwisselende functie in een dynamische, bestuurlijke omgeving aandacht voor scholing en reflectie in een lerende organisatie
 • een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega’s, gericht op samenwerking
 • een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO-PO, afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 3.331,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 8)
 • een ruime verlofregeling (53,5 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband)
 • pensioenregeling ABP
 • de mogelijkheid om naast een werkplek in ons mooie kantoor in Rotterdam, ook thuis te kunnen werken
 • goede voorzieningen om vanuit elke locatie je werk optimaal te kunnen doen


Wie ben jij

Jij bent een ervaren assistent die samenwerking, integriteit en structuur hoog in het vaandel heeft. Daarnaast neem jij mee:

 • hbo werk- en denkniveau
 • gedegen werkervaring, minimaal 5 jaar in een vergelijkbare functie
 • beschikbaar voor 0,8 tot 1,0 FTE (32-40 uur)
 • goede netwerkvaardigheden, zowel intern als extern
 • klantvriendelijkheid, sensitiviteit en samenwerkingsgerichtheid
 • een proactieve opstelling en een flexibele instelling
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • aantoonbare ervaring in de zorg- en/of onderwijssector
 • flexibiliteit en humor


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. In verband met de vakantieperiode kun je tot en met 31 augustus 2021 solliciteren. De gesprekken worden medio september gepland. Voor vragen over de vacature of procedure kun je contact opnemen met Lars Tigchelaar, Corporate Recruiter, via l.tigchelaar@auris.nl. Vanaf 18 augustus is hij telefonisch bereikbaar via 0634128870. Bij indiensttreding is een VOG vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd