Behandelcoördinator

Functieomschrijving

Zet jij je graag in voor kinderen met een vermoeden van TOS? En streef je ernaar om samen met je team de beste zorg te leveren? Blijf je graag in contact met ouders over de ontwikkelingen van het kind? Voor regio Zuid zijn wij op zoek naar een


Behandelcoördinator

Bergen op Zoom, Goes


die voor 18 uur per week ons team komt versterken. Dagen in overleg en er kan gedeeltelijk uit huis worden gewerkt. 


Wat ga je doen

Als behandelcoördinator zet je je in voor de zorg voor cliënten met een vermoeden van een TOS. Jij bent contactpersoon voor ouders en voert regelmatig gesprekken over de voortgang van de ontwikkeling van hun kind. Dit doe je vanuit de rol van regiebehandelaar en je houdt hierbij het te volgen traject en de behandeldoelen nauwlettend in de gaten. Je stuurt bij waar nodig en zorgt ervoor dat het systeem rondom het kind wordt versterkt.


Samen met een multidisciplinair team behandel je jonge kinderen die de behandelgroep bezoeken. Jij bent de voorzitter van de Interdisciplinaire overleggen en van de oudergesprekken, waarin alle specialisten samenkomen om onder andere (complexe) casuïstiek te bespreken. Je bent als behandelcoördinator verantwoordelijk voor de behandelplannen welke mede door collega’s worden opgesteld en worden geëvalueerd. Auris streeft naar de beste zorg voor elk kind. Als behandelcoördinator draag jij dit ook uit en kijkt vanuit die betrokkenheid hoe dingen mogelijk beter kunnen. Vanuit daar ben jij nauw betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van (nieuw) beleid. Ook blijf je in nauw contact met collega- behandelcoördinatoren, interne en externe collega’s in het onderwijs en eventuele externe partijen. Samen met de teamleider van de groepen trek je op om het inhoudelijke met het organisatorische vorm te geven en te zorgen voor een goed draaiend team. Je signaleert en acteert op wat er gebeurt in het team.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.
Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast team met veel kwaliteit waar jij een substantiële bijdrage aan kan leveren
 • een organisatie die staat voor haar mensen en hen de ruimte geeft hun talenten verder te ontwikkelen
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ inschaling FWG 65, max. E. 5.648,- inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
 • opname in Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met een kans op verlenging
Functievereisten

Wie ben jij

Jij neemt graag verantwoordelijkheid op je en zet graag een stapje extra voor de cliënt. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde universitaire opleiding tot psycholoog of orthopedagoog, eventueel met registratie als Orthopedagoog-generalist.
 • een diagnostiek aantekening
 • ervaring in het werken met (jonge) kinderen met een TOS is en pré
 • goede communicatieve vaardigheden
 • een zelfstandige, maar ook collegiale werkhouding
 • een grote mate van flexibiliteit
 • een beschikbaarheid van 18 uur per week
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Waar ga je werken

Auris Zorg regio Zuid is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Kijk voor meer informatie op onze website.
Bij de behandelgroepen van Auris wordt zorg geboden aan kinderen met een (vermoeden van een) Taalontwikkelingsstoornis (TOS). Er wordt doelgericht gewerkt aan het verkleinen van de achterstand en omgang met de moeilijkheden op spraaktaal-gebied. Het cliëntsysteem wordt hierbij nadrukkelijk betrokken in de behandeling.


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen.

Tot 7 februari 2023 kun je reageren. Sollicitatiegesprekken worden doorlopend gevoerd met geschikte kandidaten. Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Renate van den Berg, Teamleider Zorg, via r.vandenberg@auris.nl of via 06-29418490