Audiologisch Assistent

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Het Audiologisch Centrum (AC) voor gehoor, spraak en taal is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep. De Koninklijke Auris Groep is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. De kernactiviteiten zijn voorlichting, preventie, diagnostiek, begeleiding, behandeling en scholing. Auris bestaat uit scholen voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs, audiologische centra, aanmeldpunten, ambulante dienstverlening, zorggroepen, gezinsbegeleiding en een centraal bureau. Kijk voor meer informatie op onze website.


Wat ga je doen

Voor ons Audiologisch Centrum zoeken wij per 1 januari 2021 een Audiologisch Assistent voor 24-28 uur per week.

Het AC onderzoekt, adviseert en behandelt kinderen en volwassenen met auditieve en/of communicatieve beperkingen. Het AC werkt op drie locaties: Rotterdam, Bergen op Zoom en Goes. Een multidisciplinair team, bestaande uit professionals werkend in de disciplines audiologie, logopedie, psychologie en maatschappelijk werk, buigt zich over de vraag van de cliënt en komt met een advies voor begeleiding, behandeling of doorverwijzing.


Jij zorgt ervoor dat alle Audiologische Onderzoeken binnen het AC vakkundig en precies worden uitgevoerd. In deze functie voer je zelfstandig audiologische onderzoeken uit. Dit doe je volgens een vastgesteld protocol, om op die manier zo precies mogelijke resultaten te krijgen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede rapportage van de uitkomsten van het onderzoek. Jij zorgt ervoor de dat meetgegevens en de anamnese vastgelegd wordt in het cliëntendossier.


Daarnaast ben je als Audiologisch Assistent ook verantwoordelijk voor het evalueren en eventuele aanpassingen te doen aan gehoorapparatuur. Om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het werkgebied, onze kwaliteit hoog te houden, maar ook om cliënten te bespreken, heb je regelmatig overleg met collega’s/ de Klinisch Fysicus Audioloog.

Vereisten

Wat bieden wij

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient uiteraard ook waardering. Daarom biedt Auris;


  • samenwerking in een enthousiast multidisciplinair team
  • een leuke baan met ruimte voor initiatieven in een zich ontwikkelende organisatie
  • inschaling in FWG 3.0, schaal 45; maximaal €3189,- bruto op basis van een fulltime werkweek
  • een multidisciplinair team om jou te ondersteunen in jouw werkzaamheden


Wie ben jij

Jij herkent jezelf in de woorden nauwkeurig, gemotiveerd en collegiaal. Daarnaast neem jij mee;

  • een afgeronde opleiding Audiologisch Assistent
  • goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
  • vaardigheden om zowel zelfstandig als in in multidisciplinair teamverband te werken;
  • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Als je niet kunt wachten om te solliciteren, maken wij graag kennis met jou. Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kunt reageren tot en met maandag 30 november 2020. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdagochtend 3 december. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij Jet Clarijs, Teamleider via j.clarijs@auris.nl of met Ilse Bruijne, Teamleider via i.bruijne@auris.nl.


De vacature wordt gelijktijdig intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIE PROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden, indien mogelijk, plaats op locatie of anders via Zoom.