Adviseur Inkoop

Functieomschrijving

Organisatie

Ben jij een maatschappelijk bevlogen Inkoopadviseur met Europese Aanbestedingservaring? Dan zijn we op zoek naar jou!Wij zoeken  een ervaren Adviseur Inkoop.


Bij Auris leveren 2.000 mensen zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen die doof of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoornis hebben. De professionals zijn experts op het gebied van gehoor, spraak en taal. Samen werken zij aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze cliënten en leerlingen.


Auris is volop in beweging. Niet alleen binnen de zorg en het onderwijs, maar ook in de ondersteuning hiervan. Vanuit de Auris Ondersteunende Diensten willen zij iedereen met een uitvoerende rol zo goed mogelijk ondersteunen. Als Adviseur Inkoop is het jouw taak om te zorgen dat, op het gebied van inkoop, alles volgens de juiste lijnen verloopt.


Wat ga je doen

Je geeft advies bij de aanschaf van nieuwe producten of diensten, onderhandelt met leveranciers en zorgt ervoor dat processen volgens afspraak verlopen. Je bent nauw betrokken bij (nieuwe) aanbestedingen en je controleert offertes en inkoopcontracten. In het verlengde hiervan zorg jij ervoor dat er structuur komt in het contractbeheer, contractmanagement en leveranciersmanagement. Met jouw analytische en scherpe blik zie je snel wat er procesmatig beter kan en ga jij dit vanuit jouw rol ook verder ontwikkelen.


Onlangs is er een Inkoopbeleid opgesteld, zijn er werkafspraken gemaakt en hebben ze een partner voor de uitvoering van de inkoop. Auris gaat momenteel de volgende fase in binnen het Inkooptraject. Jij bent onder andere verantwoordelijk voor de implementatie, het beheer en het draagvlak creëren binnen de organisatie.


Dit doe je door veel om tafel te zitten met Regiodirectie, Teamleiders en andere belanghebbenden. Vanuit jouw rol ben jij verantwoordelijk voor een goede opvolging van het inkoopbeleid. Jij neemt mensen mee in de nieuwe manier van werken en zorgt dat dit gaat leven binnen de organisatie. Jij kunt als geen ander uitleggen waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en kunt dit op een tactvolle manier overbrengen. Dit alles met als doel het inkoopproces binnen de hele organisatie te stroomlijnen en inzichtelijk te maken.


Het is een functie die veel vraagt van jouw overtuigingskracht, onderhandelvaardigheden, administratieve vaardigheden en analytische vaardigheden. Je kunt enorm groeien in deze rol en die ruimte krijg je ook. Als jij hier energie van krijgt, zijn wij op zoek naar jou!


Wie ben jij

De woorden analytisch, tactisch en verbindend omschrijven jou. Je hebt een uitstekend gevoel voor verhoudingen, bent in staat om verschillende belangen te verenigen en je bent integer. Daarnaast neem jij mee:

• een afgeronde hbo- of universitaire opleiding;

• ervaring op het vlak van inkopen en/of inkoopmanagement;

• een analytische blik. Jij kunt snel structuur aanbrengen in processen en hebt oog voor wat er beter kan

• ervaring met het begeleiden van Europese aanbestedingstrajecten;

• je bent analytisch, communicatief en neemt initiatief. Het past bij jou om mensen bij elkaar te brengen en te enthousiasmeren.

Functievereisten

Arbeidsvoorwaarden

Kennis staat centraal. Iedere dag opnieuw zetten de professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent. Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

• een aantrekkelijk salaris. De functie is ingeschaald in de cao PO schaal 12 OOP en het salaris op fulltime basis tot max. €5527,- per maand afhankelijk van je werkervaring en opleiding.

• 6,3% eindejaarsuitkering.

• 53 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

• een dynamische werkomgeving.

• een goed pensioen plan.

• ruime opleidingsmogelijkheden via de Auris Academie.

• secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en een fietsplan.

• volop carrièreperspectief vanwege het ruime aanbod aan functies in de zorg, onderwijs en ondersteunende diensten binnen onze organisatie.

• het betreft een dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar.