Administratief/secretarieel ondersteuner

Functieomschrijving

De missie van Auris
Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.

Auris Rotsoord

Auris Rotsoord is een school voor speciaal onderwijs. Wij verzorgen onderwijs voor leerlingen van 3-12 jaar. Het is een organisatie waar veel gedreven mensen werken, die streven naar de beste zorg voor onze cliënten en leerlingen. Er heerst een sociale sfeer, waar mensen betrokken zijn bij elkaar en waar je jezelf mag zijn. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.


Auris Rotsoord in Utrecht is per direct op zoek naar een accurate en representatieve Administratief medewerker

voor 24 uur per week, verdeeld over 3 dagen, dinsdag, woensdag en donderdag

Wat ga je doen

Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de receptie en de telefooncentrale en ben je het visitekaartje van Rotsoord. Je draagt zorg voor de leerlingenadministratie van de school: verzorgt de in-/uitschrijvingen en de verwerking van mutaties, voert behandelovereenkomsten in, regelt vervoersverklaringen etc. Daarnaast doe je bestellingen, controleer je declaraties en facturen, verwerk je boekingen, aankoopbonnen en de banktransacties voor de school in het financiële systeem van Auris. Je notuleert diverse leerling vergaderingen.


Kortom: een afwisselend pakket voor een echte alleskunner die goed kan communiceren.
Je bent gericht op het vinden van oplossingen en denkt graag mee om de organisatie verder te helpen en te ondersteunen. Een prettige, behulpzame collega, die oog heeft voor detail en verbeteringen. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met jou.

Wat bieden wij jou

 • een zeer afwisselende baan voor 3 dagen per week
 • samenwerking met enthousiaste en betrokken collega's
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 6 afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €2.738,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • aansluiting pensioenfonds ABP

Functievereisten

Wie ben jij

Naast uitstekende ondersteunende kwaliteiten en ervaring in een soortgelijke functie, beschik jij over:

 • een afgeronde administratieve opleiding op minimaal MBO niveau
 • ervaring in het werken met het Office pakket
 • bij voorkeur ervaring met een leerlingvolgsysteem; Auris werkt met ParnasSys
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • klantgerichte houding
 • een flexibele werkhouding
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Dit kan tot en met 6 december. Voor vragen over deze vacature kun je tot 6 december 2021 contact opnemen met Ingrid Tierolf, telefoon 06-14843336, e-mailadres i.tierolf@auris.nl. Deze vacature is zowel in- als extern gepubliceerd, bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.


Detachering- en uitzendbureaus weten wij prima te vinden mocht het nodig zijn. Jullie hoeven ons niet te bellen!