Administratief Ondersteuner

Functieomschrijving

Waar ga je werken

De Auris Hildernisseschool is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal. Problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. De school is een professionele leeromgeving. Talenten van leerlingen en professionals worden zoveel mogelijk benut. We leren van en met elkaar! Wij zijn een Excellente School op ouderbetrokkenheid. Kijk voor meer informatie op onze website. We werken met een groot team aan de ontwikkeling van onze leerlingen, ons team kenmerkt zich door betrokkenheid, professionaliteit en vooruitstrevendheid.


Wat ga je doen

Als administratief ondersteuner ben je telefonisch bereikbaar voor ouders en externen. Je voert ondersteunende en organisatorische werkzaamheden uit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de administratie van leerlingen, agendabeheer, bestellingen, jaarplanning, organiseren van teamuitjes e.d. In deze rol is het belangrijk dat je snel kunt schakelen. De werkzaamheden lopen vaak door elkaar heen. Jij bent daarom flexibel, servicegericht, kan goed prioriteiten stellen en durft ook soms “nee” te zeggen.


Wij zijn op korte termijn op zoek naar een administratief ondersteuner voor 24 uur per week die graag een stapje extra zet voor leerlingen, collega’s en de organisatie.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent. Daarnaast biedt Auris jou;

 • Een werkplek in een organisatie die volop in beweging is.
 • Een verantwoordelijke en afwisselende baan, waarin je middenin de organisatie staat
 • Een ambitieus team met de blik vooruit. Je wordt onderdeel van een team bestaande uit een collega administratief medewerker, conciërge, leerkrachten, onderwijsassistenten en andere specialisten.
 • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng om (werk)processen te verbeteren
 • Salaris conform de CAO PO, schaal 6, maximaal € 2.826,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een administratieve duizendpoot die het overzicht kan bewaren en prioriteiten kunt stellen. Assertief, punctueel en collegiaal zijn woorden die bij jou passen. Daarnaast neem jij mee;

 • Een afgeronde MBO opleiding richting secretarieel, administratie, HR, facility of een vergelijkbare opleiding
 • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke rol
 • De gave om het overzicht te bewaren. Zelfs bij een ontplofte mailbox/telefoon
 • Goede contactvaardigheden, zowel persoonlijk als op papier
 • Kennis van Microsoft Office.
 • De wil om te bouwen aan de doelen van de organisatie
 • Affiniteit hebben met een speciale doelgroep leerlingen op een school
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent betrokken bij jouw werk, maar zeker ook bij jouw team en afdeling
 • Leergierigheid en kennis om processen snel te snappen, waardoor je snel zelfstandig aan de slag kunt


Solliciteren

Enthousiast geworden? Wij zijn ook benieuwd naar jou! Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Dit kan tot en met vrijdag 26 augustus 2022. Voor vragen over de vacature of de procedure kun je terecht Marion Amoureus, teamleider, via e-mailadres m.amoureus@auris.nl of via 06 25229560. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 6 september 2022.