Administratief medewerker behandelgroepen en ambulante zorg

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende werkplek?

Auris behandelzorg regio West in Rotterdam is per direct op zoek naar een accurate en representatieve


Administratief medewerker

voor onze behandelgroepen en ambulante zorg

voor 16 per week


Waar ga je werken

Het team administratie behandelzorg regio West is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep. Een organisatie die onderzoek, behandeling, ondersteuning en onderwijs verzorgt aan kinderen en volwassenen met problemen in het horen, spreken en/of de taal. Het is een organisatie waar veel gedreven mensen werken, die streven naar de beste zorg voor onze cliënten en leerlingen. Er heerst een sociale sfeer, waar mensen betrokken zijn bij elkaar en waar je jezelf mag zijn. Het team administratie behandelzorg regio West verzorgt de administratieve ondersteuning voor Zorg van Auris in de regio. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.

Wat ga je doen

Vanuit je standplaats Rotterdam ben je samen met je naaste collega’s ondersteunend aan teamleiders, behandelcoördinatoren en ambulant behandelaren van de behandelgroepen en de ambulante zorg in de regio Zuid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het elektronisch clientendossier, Word en Excel, Outlook. Verder kun je ingezet worden o.a. bij de ondersteuning van bijeenkomsten en vergaderingen.

Kortom: een afwisselend pakket voor een echte alleskunner met een pro actieve houding, die goed kan communiceren en samenwerken. Een prettige, behulpzame collega, die oog heeft voor detail en verbeteringen. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met jou.

Wat bieden wij jou

 • een zeer afwisselende baan voor 16 uur per week
 • samenwerking met enthousiaste en betrokken collega's
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GHZ, schaal 35 afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • aansluiting bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een uitdagende doelgroep, waar jij je elke dag voor in mag zetten

Functievereisten

Wie ben jij

Naast uitstekende ondersteunende kwaliteiten en ervaring in een soortgelijke functie, beschik jij over:

 • een afgeronde administratieve opleiding op minimaal MBO niveau
 • ervaring in het werken met het Office pakket
 • bij voorkeur ervaring met ECD (Elektronisch Cliënt Dossier) of soortgelijke software
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • een klantgerichte houding en flexibele werkhouding
 • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) bij indiensttreding


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Dit kan tot en met 25 mei 2022. De gesprekken staan gepland op 1 juni 2022. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marion Boodie, teamleider secretariaat Auris Dienstverlening en ZG behandelzorg regio West, via 06 55000420 en m.boodie@auris.nl. Deze vacature is zowel in- als extern gepubliceerd, bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.