Administratief medewerker

Functieomschrijving

Ben jij een slagvaardige administratief medewerker die zorgvuldig te werk gaat voor een vlekkeloze administratie voor onze leerlingen en teamleiders? Het team van Auris Taaltuin in Alphen aan den Rijn is voor een tijdelijke periode van 1 september t/m 31 december 2022 op zoek naar een representatieve en ondersteunende


Administratief Medewerker (0,4 FTE)

Tijdelijk


Wat ga je doen
Als administratief medewerker zorg jij voor een vlekkeloze gang van zaken van de dagelijkse werkzaamheden binnen de Taaltuin in Alphen aan den Rijn. Als administratief medewerker ben je op onze locatie telefonisch bereikbaar voor ouders en externen. Je voert ondersteunende en organisatorische werkzaamheden uit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de administratie van leerlingen, agendabeheer, organiseren van teamuitjes e.d., bestellingen, jaarplanning. Daarnaast ben je het visitekaartje van de school. Wanneer ouders en gasten binnen stappen ben jij de eerste die ze zien en jij laat ze dan ook welkom voelen op onze school.

In deze rol is het belangrijk dat je snel kunt schakelen. De werkzaamheden lopen vaak door elkaar heen. Jij bent daarom flexibel, servicegericht en kan goed prioriteiten stellen.

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker voor 16 uur per week (dinsdag en donderdag) die graag een stapje extra zet voor leerlingen, collega’s en de organisatie en per 1 september kan starten in deze leuke functie.


Waar ga je werken

Auris De Taaltuin is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep. Auris geeft hulp aan iedereen die moeite heeft met horen, spreken of taal. Auris onderzoekt, behandelt, ondersteunt en verzorgt speciaal onderwijs. Wij verzorgen onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), kinderen met een auditieve problematiek en. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig .


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • Een tijdelijke aanstelling tot 31-12-2022
 • Een werkplek in een organisatie die volop in beweging is.
 • Een verantwoordelijke en afwisselende baan, waarin je middenin de organisatie staat
 • Een ambitieus team met de blik vooruit. Je wordt onderdeel van een team bestaande uit conciërge, leerkrachten, onderwijsassistenten, logopedisten, internbegeleiders, een orthopedagoog en teamleiders
 • Salaris conform de CAO PO, schaal 5 maximaal € 2.699,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling.

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een administratieve duizendpoot die het overzicht kan bewaren en prioriteiten kunt stellen. Dienstverlenend, punctueel en collegiaal zijn woorden die bij jou passen. Daarnaast neem jij mee;

 • Een afgeronde MBO opleiding richting secretarieel, administratie, HR, facility of een vergelijkbare opleiding
 • De gave om het overzicht te bewaren. Zelfs bij een ontplofte mailbox/telefoon
 • Goede contactvaardigheden, zowel persoonlijk als op papier
 • Vaardigheid in werken met Microsoft Office.
 • De wil om te bouwen aan de doelen van de organisatie
 • Affiniteit hebben met een speciale doelgroep leerlingen op een school
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent betrokken bij jouw werk, maar zeker ook bij jouw team en afdeling
 • Leergierigheid en kennis om processen snel te snappen, waardoor je snel zelfstandig aan de slag kunt


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Je kunt reageren tot en met 14 augustus 2022. De gesprekken vinden op woensdag 17 augustus plaats tussen 9.00-13.00. Op maandag 15 augustus laten we weten of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Matthea Zeilstra, Teamleider Auris de Taaltuin, via m.zeilstra@auris.nl.