Administratief medewerker

Functieomschrijving

Administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende werkplek?

Het Auris Team Administraties in Amersfoort is per direct op zoek naar een accurate en representatieve


Administratief medewerker

voor 16 uur per week


Waar ga je werken

Het team Administraties Auris Regio Midden is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep. Een organisatie die onderzoek, behandeling, ondersteuning en onderwijs verzorgt aan kinderen en volwassenen met problemen in het horen, spreken en/of de taal. Het is een organisatie waar veel gedreven mensen werken, die streven naar de beste zorg voor onze cliënten en leerlingen. Er heerst een sociale sfeer, waar mensen betrokken zijn bij elkaar en waar je jezelf mag zijn.


We zijn op zoek naar iemand voor het Aanmeldpunt Auris regio Midden in Amersfoort. Bij het Aanmeldpunt worden cliënten aangemeld voor Auris Zorg en Auris Onderwijs (ambulante dienstverlening of onderwijs). Hier wordt de toeleiding van cliënten met een onderwijs- of zorgaanvraag verzorgd. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen
Als administratief medewerker zorg jij voor een vlekkeloze gang van zaken van de dagelijkse werkzaamheden binnen het Aanmeldpunt van de regio Midden. Vanuit hier wordt passende hulp geboden voor onze leerlingen en cliënten. Dit kan op onze SO scholen, behandellocaties, of via onze ambulante dienstverlening. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor een goed administratief proces rondom de aanmeldingen. Je verwerkt aanvragen in diverse systemen. Ook ben je actief met het registreren en bijhouden van aanvragen voor consultatie en advies.


Verder beantwoord je vragen van ouders, zowel telefonisch als per mail en schrijf je besluitbrieven voor leerlingen. Jij zet alles in het werk om al onze cliënten en leerlingen zo goed mogelijk te helpen.


Jij bent een echte alleskunner. Je hebt verbindende vaardigheden, zowel intern als extern. Jij zoekt altijd de juiste oplossing en denkt graag mee om de organisatie verder te helpen en te ondersteunen. Een prettige, behulpzame collega, die oog heeft voor detail en verbeteringen. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met jou.

Functievereisten

Wat bieden wij jou

Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • een afwisselende baan voor 16 uur per week
 • samenwerking met enthousiaste en betrokken collega's
 • een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • salaris conform cao PO, schaal 5, maximaal €2699,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling
 • ruime verlofregeling
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • een uitdagende doelgroep, waar jij je elke dag voor in mag zetten

Wie ben jij

Behalve vanzelfsprekend uitstekende ondersteunende kwaliteiten, heb je ook;

 • een afgeronde administratieve opleiding op minimaal MBO niveau
 • ervaren in het werken met het Office pakket
 • bij voorkeur ervaring met een ECD (Elektronisch Cliënt Dossier)
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • een klantgerichte houding en een flexibele werkhouding
 • woonachting in de Regio Utrecht
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Dit kan tot en met 6 juli. Voor vragen over deze vacature kun je tot en met 6 juli contact opnemen met Ingrid Tierolf via telefoon 06-14843336 en/of via e-mailadres i.tierolf@auris.nl.